Sidenkjol

Ljusrosa sidenkjol med paperwaist

Finns även i silver/grå och aprikos

image23
(skärpet ingår ej)

Stl. 38-42

150:-

närbild

Falda Floreada

Småblommig kjol i rosa och grått
image21
Med sidenbandet i linningen i midjan kan du själv justera hur tajt du vill att den ska sitta. Funkar därför för de flesta storlekar men

Stl. 36-38 

Hur man beställer

Det har blivit många frågor om hur man nu beställer ifrån oss, så då tar vi det en gång för alla. Det är alltså "först till kvarn" som gäller. Ni mailar oss på lottaochterese@hotmail.com och berättar vilken kjol ni är intresserade av, så får ni reda på när ni får kjolen osv. Vi har ännu inte löst just det problemet. Vilket är det säkraste sättet att betala och skicka paketet på? Har våra kära läsare något förslag?

Lyxkjolen- one of a kind

Rosa kjol i lite tjockare tyg.
Underbart, glansigt silkigt material.
image14

200 sek (exklusive frakt)
stl. 40-42
(obs. skärpet ingår ej)

   

image22

Nytt i butiken!

Röd-Rutig Sommarkjol
image11

150 sek (exklusive frakt)
stl. 36-38

 

Äntligen

Nu drar vi då igång med vår kjolförsäljning. Alla kjolar sys upp enligt era önskemål och mått. Det är bara att börja beställa! Någon intresserad? Maila lottaochterese@hotmail.com!Blommig kjol i paperwaistmodell. Går att använda med alla skärp. 150 kronor.Blå paperwaistkjol med fickor. Finns även i andra färger. 150 kronor.
Småblommig söt kjol. Puffig modell. 150 kronor.

Nu så!

Idag är vi alltså lediga, så i och med det så drar vi igång bloggen på allvar. Ska bli spännande! Bilder på kjolar som finns att beställa kommer att komma upp snart. Närmare beskrivning kommer då!

Lotta

Skirtflirt

Hej och välkommen till våran (min) ypperligt fina blogg. Tezz får vara med på ett hörn. Slave for me.

Här är tanken att vi ska saluföra våra extremt fashionabla kjolar och ting. Det svåraste var dock att komma på namnet. Jupe var upptaget (hora), och andra förslag som "squeeze my boobies" och "slave 4 u" kändes inte fullt seriösa. Vi kommer nu att marknadsföra denna blogg på vårat egna unika sätt. Tack för oss.

Looeee and Tezz

RSS 2.0